Pallontallaajat.net
Valikko

Reilistooreja osa 21 – Ruotsi

18. toukokuuta 2010

TUKHOLMA

_MG_7686

Tukholman rautatieasemalla kysyimme eräältä todella avuliaalta info-tytöltä neuvoja satamaan pääsyyn ja hän ohjasti meidät Tukholman metroon. Meidän oli tarkoitus matkustaa laivalla takaisin Helsinkiin ja viimein päättää Interrail seikkailumme. Ostimme liput valmiiksi ja lähdimme hetkeksi kiertelemään Tukholman keskustaan. Päädyimme syömään lounasta Machos! -texmex tyyliseen ravintolaan ja arvostelemaan ohi kulkevien muodikkaiden Tukholmalaisten tyyliä (No Lauri tietysti tsekkaili ehkä enemmänkin pitkäsäärisiä blondeja). Katselimme liikkeiden näyteikkunoita ja istahdimme suihkulähteen äärellä olevalle penkille ottamaan aurinkoa. Hetken päästä auringosta nauttittuamme huomasimme, että olimme onnistuneet jopa hivenen kärventämään valkoisia hipiöitämme.

Pian suuntasimme nenämme kohti metroa ja Tukholman satamaa. Laivaan päästyämme kävimme ensin kaikki suihkussa pitkästä aikaa ja saimme Annan kanssa tilaisuuden hieman laittautuakin. Piipahdimme laivan ravintolassa syömässä ja kiertelimme kannella tehden muutamia karkki- ja viinaostoksia. Illalla katselimme masentuneina Suomi-Venäjä jääkiekko-ottelua (0-5) ja kuuntelimme karmeita karaoke-esityksiä. Tunnelma oli jopa jokseenkin haikea ainakin minun osaltani, sillä jälleen yksi suuri seikkailu oli tulossa päätökseen. Onneksi se ei aivan vielä loppuisi minun ja Annan osalta, sillä meidän oli tarkoitus suunnata vielä yhden Suomessa vietetyn päivän jälkeen Viron Tarttoon tapaamaan Annan serkkutyttöä.

Enni sekoilee metrossa vol 1

Lipuntarkastaja: “Where are you going?”
Enni: “Ööh… to Stockholm.”
Lipuntarkastaja: “You are already in Stockholm.”
Enni: “I-I-I-I mean to the harbour.”
Lipuntarkastaja: “Yeah, I was just kidding! Haha!”

Enni sekoilee metrossa vol 2

Anna: “Onhan teillä ne metroliput?”
Enni: “Voi ei, mie en saanu sitä siltä tarkastajalta takas!”
Anna: “Mitäh!!??!!”
Enni: “Ei kun hetkinen… Huh! Sainpas sittenkin!”
Lauri: “Kuja-Enni on taas vauhdissa. Miten joku voi aina olla noin pihalla kaikesta?”

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus