Pallontallaajat.net
Valikko

Matka jatkuu

7. heinäkuuta 2010

IMG_1844

Aamupäivästä Jukka lähti noutamaan mopoaan huollosta ja minä jäin tappamaan aikaani majatalon viereiselle hautuumaalle. Hautausmaalla ihastelin aikani koristeellisia ja suureellisia sukuhautoja, jonkalaisia pääsee harvoin Suomen mailla näkemään. Vaikka kuvat eivät ehkä täysin paljasta totuutta, olivat hautoja vartioivat ja suojelevat enkelit ym. naispatsaat aivan valtavan kokoisia.

IMG_1833

Viimein sekä Jukka että Mikko saivat lunastettua huolletut ja korjatut pyöränsä pajoilta, ja pitkä ajomatka Saksan ja Itävallan rajalla sijaitsevaan Hohenschwangauhin saattoi alkaa. Monien tuntien päästä Deutsche Alpenstraßea pitkin ajeltuamme, löysimme itsemme pienestä kylästä, aivan Neuschwansteinin linnan juurelta. Pääsimme majoittumaan saksalaisisännän ja espanjalaisemännän ylläpitämässä Pension Schwanseessa. Vapaan majoituksen selvittäminen tuotti aluksi hieman hankaluuksia, sillä emäntä ei puhunut englantia, eikä kukaan meistä osannut saksaa. Jouduin siis kaivelemaan pääkoppani syövereihin kadonneita espanjantaitojani, joilla lopulta sain hommattua meille pari huonetta 39 eurolla aamiaisineen. Kaiken majatalossa viettämämme loppuajan juttelinkin sitten rouvan kanssa espanjaksi. Palvelu pelasi hyvin myös ruokailun osalta, kun englannintaitoinen isäntä kotiin palattuaan kokkasi nälkäisille matkalaisille vielä illallisenkin, vaikka keittiö oli mennyt kiinni jo ajat sitten. Isäntä myös lupasi kuskata meidät seuraavana päivänä Neuschwansteinin linnalle, mikäli halajaisimme sitä katomaan. Eli kerrassaan mainiota palvelua!

Pension Schwansee

IMG_1845 (kopio)

Iäkäs, mukava Bentley-pariskunta jäi vaihtamaan kanssamme muutaman sanan.

IMG_1846

Laskettelurinteitä

IMG_1847_2

IMG_1864

IMG_1863

IMG_1868

Neuschwanstein ilta-auringossa

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus