Pallontallaajat.net
Valikko

Dublinin tuliaiset

Kaikenlaista sitä tarttui taas matkaan. Tosin näin jälkeenpäin ajateltuna olen hämmentynyt siitä, miten ihmeessä sain kaiken raahattua kotiin asti. Isot lautaset eivät nimittäin ole yleensä se ensimmäinen mitä yleensä tulee ostettua ulkomailta. Näiden lisäksi hamstrasin vielä itselleni sarjan luonnonmateriaaleista kyhättyjä ulkovalopalloja, joihin tietysti joutui hankkimaan adapterin Suomen päätä varten. Mutta eipähän ole ollut turhia ostoksia, vaan kaikki ovat päässeet käyttöön (Paitsi tuo pirun intiaanisormus, joka jäi käyttämättä kun en pidä juurikaan sormuksia. Mutta naisen logiikalla pakko oli silti saada!)

IMG_4593

Seeprahuivi & kaulakoru (Penneys)

IMG_4585

Farkkupaita (Ilac Shopping Center)

IMG_4595_2

Laukku (Penneys)

IMG_4597

Intiaanisormus (Pull & Bear)

IMG_4609_2

Tarjoiluastiat (Next Home)

IMG_4612_2

Lintunaulakko (Debenhams)

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus