Pallontallaajat.net
Valikko

Matkalippu kuuhun, kiitos!

Jungle-Magic-Ticket-to-the-Moon-Single-Parachute-Hammock-for-RM108-instead-of-RM165-deals-navigator-malaysia-deal-bulk-purchase-like-groupon-malaysia

Balin saarella, Indonesiassa alkuaan perustettu Ticket to the Moon valmistaa laskuvarjokankaasta käteviä, kevyitä ja vähän tilaa vieviä tuotteita, ja on tunnettu erityisesti riippumatoistaan. Tuotemerkin perustaja Charly rakasti lapsena riippumatossa löhöilyä ja huomasi pian, kuinka epäkäytännöllisiä, painavia, vaikeasti pakattavia ja putsattavia lattarityyliset riippumatot olivat reissunpäällä. Aikansa eri materiaaleja tutkittuaan, hän huomasi laskuvarjokankaan olevan matkustamistarkoitukseen paras mahdollinen. Tänä päivänä pääkonttori sijaitsee vieläkin Balilla ja Charlyn luomasta riippumatosta on tullut travellaajien keskuudessa erittäin suosittu, ellei jopa hieman kultti-maineessa oleva tuote. Oma veljeni on nukkunut kyseisessä riippumatossa jopa talvella ulkoilmassa. Tällöin riippumaton sisään kannattaa kuitenkin asettaa jonkinlainen ohut makuualusta, jotta kylmä viima ei pääse laskuvarjokankaan läpi kylmettämään löhöilijän selkäpuolta. Suomalaisista nettikaupoista muun muassa www.mulletoi.com myy joitakin Ticket to the Moonin riippumattoja ja niitä löytää myös Partioaitta -liikkeistä sekä yrityksen nettikaupasta.

Riippumattoja on saatavana sekä yhdelle että kahdelle hengelle suunniteltuina, yksi- tai kaksivärisinä. Ticket to the Moonin kotisivuilla oman kaksivärisen riippumattonsa voi suunnitella jopa itse! Myös lapsille on omia pienempiä riippumattoja sekä enemmän tilaa kaipaaville valtavia king size riippumattoja. Riippumattojen kantokyky on 200 kg ja yhden hengen riippumaton paino vain 500 g eli se on kevyt kantaa mukana matkoilla. Hinnatkaan eivät päätä huimaa, sillä yhden hengen riippumaton saa lunastaa useimmissa myyntipisteissä noin 30-45 eurolla.

Lisäksi myynnissä on muun muassa helposti mukana kannettavia kauppakasseja, kuten vaikkapa avaimenperään kiinnitettävä, 15 kg kestävä kassi. Pienet kassit on valmistettu tehtaassa tuotettujen riippumattojen ylijäämäkankaasta jätteen välttämiseksi, eli Ticket to the Moon on omalla tavallaan myös ekologinen tuotemerkki. Yrityksen tavoitteena on myymiensä kassien avulla säästää 500 muovipussia vuodessa. Ekologisuutta ja käyttömukavuutta lisää myös se fakta, että yrityksen laskuvarjokangas on ihoystävällistä sekä vapaa haitallisista kemikaaleista, ja se on Öko-Tex Standard 100 sertifikoitu.

Itse sain vuonna 2012 joululahjaksi Ticket to the Moonin valmistaman repun, jonka kantokyky on 15 kg ja se mahtuu todella pieneen tilaan. Tiedän siis mitä otan mukaani ensi kesän Aasian reissulleni. Vielä kun saan hankittua tuon kuuluisan riippumaton, ei ole epäilystä, etteikö minua löydä joltain paratiisisaarelta löhöilemästä palmujen alta. :)

Lisäys 1.4.2013:

Hurraa! Nyt kaapissa odottaa kaunis, viininpunainen riippumatto kesäkelejä ja ensimmäisiä testilöhöilyjä. Single-malli kiinnitysköysineen Kuopion Partioaitasta hintaan 44,90 € (ilman kiinnitysköysiä 36,90 €).

www.ticketothemoon.com

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus