Pallontallaajat.net
Valikko

Bileiden parhaat pizzakiekot

Oletko järkkäämässä bileitä tai oliko tarkoitus viedä jotain naposteltavaa nyyttikesteihin? Tämä on äärimmäisen yksinkertainen, mutta myös äärettömän herkullinen resepti, jos kaipaat vaihtelua perinteisiin bileherkkuihin, kuten sipseihin ja pizza sliceihin. Helppo ja nopea väsätä myös reissunpäällä, jos sinulla vain on uuni käytössäsi. (Reseptistä tulee 32 pizzakiekkoa.)

8 lehtitaikinalevyä
pestoa
100 g salamia
2 dl juustoraastetta
kourallinen tuoretta oreganoa,
persiljaa ja basilikaa

1. Voitele lehtitaikinalevyt pestolla.
2. Ripottele peston päälle oreganoa ja mahd. kuivattua basilikaa.
3. Asettele taikinalevyille juustoraastetta ja salamia.
4. Ripottele pinnalle vielä runsaasti tuoreita yrttejä.
5. Kääri taikinalevyt rullalle ja leikkaa jokaisesta 4 kiekkoa.
6. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 min.

IMG_5720_1

IMG_5723_1

IMG_5724_1

Itse näpertelen näitä yleensä aina illanviettoihin, jos täytyy saada jotain helpolla vaivalla valmistuvaa bilepurtavaa. Ja yleensä ne loppuvat aina kesken, vaikka yrittäisin tehdä suuremman satsin. Mikäli tarjolla ei ole tuoreita yrttejä, kuivatutkin mausteet käyvät. Juustoraasteen voi myös korvata höyläämällä siivuja palajuustosta, kuten vaikka Edamista tai Oltermannista. Älä säästele pestossa ja mausteissa! Mikäli taas et pidä kovin mausteisesta ruoasta tai yrttien mausta, kompensoi laittamalla kiekkojen väliin enemmän juustoa ja salamia. Näistä tulee joka valmistuskerralla hieman erilaisia, mutta aina yhtä maistuvia!

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus