Pallontallaajat.net
Valikko

Inspiroivimpia matkailuelokuvia – Intia

Intiaan sijoittuvissa elokuvissa värit hehkuvat loistossaan ja maa saapuu sohvaperunan olohuoneeseen kaikkine hälyineen ja mausteisine tuoksuineen. Nämä filkat sisältävät mitä uskomattomampia ihmiskohtaloita ja tarinoita sekä oman itsensä etsimistä henkisellä tasolla. Vai mitä mieltä itse olet? Lista päivittyy sitä mukaa, kun kohdalleni sattuu uusia Intiaan sijoittuvia katselukokemuksia.

slumdogmillionaire

SLUMMIEN MILJONÄÄRI (2008)
Koskettava kuvaus Intian slummeissa kasvaneesta Jamalista, joka saa mahdollisuuden osallistua Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan, joutuen kuitenkin epäillyksi vilpistä. Elokuvan aikana Jamal saa tilaisuuden kertoa poliiseille, kuinka hän aiempien elämänkokemustensa avustamina saattoi tietää oikean vastauksen jokaiseen kysymykseen. Bollywood henkinen elokuva amerikkalaisilla mausteilla.
Katso traileri!

darjeeling

THE DARJEELING LIMITED (2007)
Elokuvassa kolme veljestä, jotka eivät vuoteen ole olleet missään tekemisissä toistensa kanssa, päättävät lähteä junailemaan halki Intian tullakseen jälleen läheisemmiksi ja paikantaakseen maailmalle karanneen äitinsä. Hieman haahuileva ja hidastempoinen, mutta omaperäinen elokuva.
Katso traileri!

life-of-pi

PIIN ELÄMÄ (2012)
Visuaalisesti äärimmäisen kauniissa elokuvassa hehkuvat valot, värit, tunteet ja harkitut yksityiskohdat sulassa sovussa keskenään. Tarina kertoo Pii -pojan huimasta ja epätodellisen tuntuisesta seikkailusta hänen jouduttuaan laivansa upottua samaan veneeseen verenhimoisen tiikerin kanssa. Ei ehkä aivan perinteinen matkailuelokuva, mutta siitä huolimatta jättää päätyttyään katsojalle vaikutelman vierailusta toiseen maailmaan.
Katso traileri!

IMG_8314.CR2

THE BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL (2011)
Elokuvassa 7 toisistaan poikkeavaa britti-eläkeläistä päättää matkustaa Intiaan eläkepäiviään viettämään. Paikanpäällä matkalaiset huomaavat, ettei kovin ruusuisesti mainostettu hotelli olekaan aivan sitä, mitä he odottivat. Jokainen joutuu siis omalla tavallaan sopeutumaan tilanteeseen ja uuteen kulttuuriin – toisilta se käy paremmin ja toisille se tuottaa haasteita. Matkan aikana kaikista henkilöhahmoista paljastuu yllättäviäkin piirteitä, eikä pientä romantiikkaakaan ole unohdettu. Intia maana ei sen sijaan paljasta kovin uusia puolia itsestään. Filkka piristää siinä mielessä, että henkilöhahmot eivät ole nuoria ja notkeita, mutta elämänkokemusta ja seikkailunhalua heiltä löytyy mielin määrin.
Katso traileri!

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus