Pallontallaajat.net
Valikko

Inspiroivimpia matkailuelokuvia – Afrikka

Näiden filkkojen avulla pääset kätevästi sohvasafarille ja tutustumaan täysin toisenlaiseen maailmaan, kuin siihen, johon olet normaalisti tottunut. Onko sinulla antaa lisää hyviä vinkkejä Afrikkaan sijoittuvista elokuvista? Lista päivittyy säännöllisesti aina, kun tälle naiselle lyödään pöytään villejä luontoääniä ja värikästä ja elämäniloista musisointia sisältäviä filkkoja.

Out of Africa

MINUN AFRIKKANI (1985)
Elämänkerrallinen, kaunis, romanttinen ja hieman Jane Austen kategoriaan uppoava elokuva, jossa Meryl Streepin esittämä tanskalainen nainen muuttaa miehensä mukana nykyiseen Keniaan ja ihastuu Robert Redfordin näyttelemään suurriistan metsästäjään.
Katso traileri!

die-weisse-massai-6

VALKOINEN MASAI (2005)
Omaelämänkertaan perustuva elokuva, jossa sveitsiläinen Carola rakastuu Kenian lomallaan ensisilmäyksellä Lemalian-nimiseen Masai-soturiin. Carola muuttaa Samburu kylään ja huomaa, ettei arki Afrikkalaiskylässä tapoineen ja kulttuurieroineen olekaan samanlaista, kuin mihin hän on entisessä elämässään tottunut. Leffa kuvaa mielenkiintoisesti Masai-kulttuuria ja saa pohtimaan ihmisten yllättäviä valintoja sekä kulttuurieroista syntyviä ristiriitoja.
Katso traileri!

John Omirah & Weaver Jungle

SUMUISTEN VUORTEN GORILLAT (1988)
Kuka ei muka tämän elokuva jälkeen halua lähteä Ruandan viidakkoon vuorigorilloja tutkimaan?! Traaginen ja surullinenkin elokuva Sigourney Weaverin näyttelemän gorillatutkijan yrityksistä pelastaa uhanalaiset vuorigorillat salametsästäjien veitsiltä. Perustuu tositapahtumiin, mikä lisää elokuvan koskettavuutta.
Katso traileri!

nirgendwoinafrika

JOSSAIN AFRIKASSA (2001)
Tarinassa saksanjuutalainen perhe päättää etsiä Hitlerin hirmutekojen vuoksi turvaa Keniasta. Elokuva on parhaimmillaan kahden erilaisen kulttuurin kohtaamisen sekä upeiden kenialaisten maisemien kuvauksessa. Tapahtumat voidaan nähdä sekä pienen Regina-tytön että hänen vanhempiensa silmin, ja mikä piristävää, elokuvassa puhutaan saksaa eikä ainaista englantia. Elokuva muuten pokkasi vuoden 2001 parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarin.
Katso traileri!

africanqueen

AFRIKAN KUNINGATAR (1951)
Afrikkaan sijoittuvien elokuvien tunnettu klassikko aikansa kahdella kuuluisimmalla näyttelijällä varustettuna. Katherine Hepburnin esittämä lähetyssaarnaaja joutuu 1. maailmansodan takia tekemisiin saksalaisjoukkojen kanssa, kunnes hänet pelastaa hieman rähjääntynyt jokiveneilijä yhtä rähjäisellä paatillaan. Tietenkin jämpi opettajatar ja renttumainen jokilaivan kapteeni ovat heti alkuunsa napit vastakkain, samalla kun sodan koettelema Afrikka panee heidät omalta osaltaan koville. Tiukkaa sanailua ja mutaisissa vesissä rämpimistä, kunnes rakkaus lopulta voittaa kaiken.
Katso traileri!

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Jenni maaliskuu 4, 2014 00:33

    No voi vitsi! Vähän kiva listaus! Mulla on kauhee ikävä Afrikkaan, tekee hyvää haaveilla sinne palaamisesta :)

  • Vastaa Enni maaliskuu 8, 2014 16:37

    Mutta onneksi esim juuri leffojen avulla sinne voi palata takaisin aina uudelleen ja uudelleen :) Toivotaan, että haaveesi vielä joskus toteutuu!

  • Jätä vastaus