Pallontallaajat.net
Valikko

Matkaopasmonsterin paluu

 

IMG_5731_1

Tällaista toimintaa eilen illalla. Koska eilen oli yksi tähänastisen kevään aurinkoisimmista ja lämpimimmistä päivistä (+10 astetta!!), päätin tehdä kävelyretken kirjastoon. Kaksi kärpästä samalla iskulla – ruokaa sekä keholle että mielelle. Valitettavasti innostuin matkakirjallisuus -osastolla liiaksi, ja nyt lukemista onkin sitten loppukevääksi. Mutta jos en näillä eväillä saa hyvää tietopakettia tulevaa reissua varten, niin en sitten millään. Illalla ahmin jo innokkaasti Annika Ardinin kirjoittamaa Nauti Thaimaasta -opasta, jota voin kyllä suositella kaikille. Tokihan opas sisältää paljon minulle ennestään tuttua informaatiota, mutta myös hyvin laajalti uusia seikkoja, joita ei ihan kaikissa muissa opuksissa mainita. Kirjoittaja itse on asunut aikanaan Thaimaassa ja tuntee siis sen ihmiset ja kulttuurierot läpikotaisin sekä osaa antaa todella mainioita vinkkejä siitä, kuinka selviytyä täkäläisten kanssa. Ardin kirjoittaa suomalaisille ja suomalaisella otteella. Lisäksi oppaan ulkoasu on kerrassaan ihastuttava!

Ardin, Annika 2008. Nauti Thaimaasta. Keuruu: Fabella Ltd Oy.

IMG_5733_pienempi

Juusto-pesto-basilika munakasta ja ajatustyötä.

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.