Pallontallaajat.net
Valikko

Ja aurinko kasvoillasi

Lahdessa viettämäni viikonlopun aikana kävin viimeistelemässä keskeneräisen yläselkäni, joka oli aloitettu Savonlinnassa vuoden 2012 kesällä inkatulla kompassilla. Alkuperäisajatus yläselän tatuoinnista oli ollut aivan erilainen kuin nykyinen lopputulos, mutta mielestäni tein oikean ratkaisun muuttaessa mieltäni tulevasta kuvasta. Lopputulos on nyt juuri passelin yksinkertainen, mutta silti sievä. Mikäli kuvasta ei saa selvää, lukee selässä lempi ohjelauseeni “May the wind always be at your back and the sun upon your face.”, jota tulen toivottavasti tulevaisuudessanikin noudattamaan yhtä suurella sydämellä kuin nyt. Lahden liikkeestä ja tatuointikokemuksesta voit lukaista lisää täältä.

(linkki: ART TATTOO CENTER LAHTI, Kirill)
(linkki: HIS MASTER’S TATTOO SAVONLINNA, Ville H.)

Vasemman käsivarren riikinkukko hakkautettiin muuten v. 2011 Kuopion Tino’s tattoolla, Kalle-nimisen herran toimesta, omasta luonnoksestani. Todella mukava herra, joka helpotti juttelullaan mustettamisesta johtunutta äärimmäistä kipua. En ollut koskaan kuvitellut, että käsivarsi olisi kivulias ruumiinosa tatuoida, mutta tämä oli kyllä pahimmanlaatuinen tapaus. Ääriviivoja tehdessä kipua ei tuntunut juuri missään, mutta värittäminen sen sijaan oli täyttä tuskaa. Kyyneleet eivät sentään virranneet, mutta tuolissa paikallaan pysyminen tuotti melkoisesti työtä. Luulen kivun kuitenkin johtuneen ainoastaan siitä, että pidimme 5 tunnin tatuoimisen välissä puolen tunnin ruokatauon, jonka aikana ääriviivojen tatuoimisen aiheuttama ihon turtuminen pääsi lievenemään, minkä jälkeen aloimme varjostamaan herkäksi muuttunutta ihoa. Mutta kyllä lopputulos oli sen kivun arvoista! Suosittelen siis piipahtamaan liikkeellä, mikäli eksyt Kuopioon sopiva kuvatus mielessäsi.

(linkki: TINO’S TATTOO KUOPIO, Kalle)

Ja ei kun seuraavaa suunnittelemaan lyijykynä sauhuten.

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus