Pallontallaajat.net
Valikko

Tervehdys palloilijat ja tallailijat!

large
Kuva täältä.

Huhheijaa, muutto bloggerista pallontallaajiin alkaa olla pikkuhiljaa hoidettu ja viimeiset päivät ovat kuluneet lähinnä vanhojen postausten “siistimisessä” ja teknisten vippaskonstien kanssa tapellessa. Vielä muutama hetki nörtteilyä ja sen jälkeen saankin toivottavasti keskittyä vain uuden blogiyhteisön fiilistelyyn ja omiin kirjoitteluihin. Vaikka olen jo oman aikani tallaajien keskuudessa pyörinyt (nimimerkkikin on tainnut vaihtua ainakin kolmesti uusien päähänpistojen myötä), löytyy täältä varmasti useampi nassu, joka ei ole vielä blogini kanssa tutuksi tullut. Saanen siis esitellä itseni ja blogini:

Wanted: A Life Less Ordinary syntyi päähänpistona hieman yli vuosi sitten erään Lapin rajalta kotoisin olevan parikymppisen tyttösen toimesta. Blogin nimi kertoo jo varmasti enemmän kuin kylliksi, eli tarkoituksena ei ole tallailla kohti kiikkustuolia ja eläkepäiviä sitä suorinta reittiä pitkin, vaan mielellään jännittävämmille sivupoluille välillä poiketen. Tämän tavoitteen saavuttamisessa suurta roolia näyttelee intohimo matkustamiseen sekä ylipäätään kiinnostus kaikkeen tavanomaisesta poikkeavaan. Blogin pääteemana toimii siis matkustelu, mutta niinä hetkinä kun rinkka seisoo varastossa odottamassa uusia reissuja, syntyy postauksia liittyen aiheeseen kuin aiheeseen. Tällä hetkellä olen muun muassa ruoanlaiton ja eksoottisten reseptien lumoissa, joten eri maihin ja kulttuureihin liittyviä ruokapostauksia saattaa ilmaantua useaan otteeseen. Myös liikunta, sohvasurffaus, elokuvat, tatuoinnit ja kotimaanmatkailu ovat sydäntäni lähellä. Lisäksi olen erityisen kiinnostunut arvostelemaan palveluita ja tuotteita sekä nostamaan omia suosikkejani muidenkin kokeiltavaksi, jotta niistä hyötyisivät sekä uudet asiakkaat että palvelujen tarjoajat.

Pidän kirjoittamisesta ja erityisesti siitä, että saan blogin kautta tallennettua kaikki rakkaat matkamuistoni, jotka eivät kultakalanmuistiini mahdu. Olen innokas reissukuvaaja, joten tekstituotosten lisäksi blogistani löytyy paljon kuvamateriaalia, jota yritän seuraavaksi ruveta käsittelemään oikeaan järjestykseen ja kokoluokkaan. Parhaimman kuvan blogista saatte tutustumalla vanhempiin matkoihini ja niistä kertoviin postauksiin, joita kyllä riittää muutamankin sadepäivän varalle luettavaksi.

Tällä hetkellä mielenpäällä ovat kesän mökkireissut ja elokuinen Thaimaan matka, jonka suunnitteluun aika suurilta osin kuluu ja joka itseasiassa suoritetaan aiemmin toisilleen tuntemattomien pallontallaajien kesken. Eli paljon on siis luvassa, mikäli jaksatte roikkua mukana. Palaillaan asiaan piakkoin! :)

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.