Pallontallaajat.net
Valikko

Travellerin iholla – eli matkailijoiden tatuoinnit

Koska olen suuri tatuointien ystävä – tarkemmin määriteltynä kauniiden, hyvin tehtyjen ja asettelultaan passeleiden tatuointien ystävä, olen tietysti kiinnostunut myös matkailuaiheeseen linkittyvistä kuvista. Ajattelinkin siis tehdä laajemman sarjapostauksen erilaisista matkailijoiden suosimista ja reissaamiseen liittyvistä tatuointiaiheista, sekä niihin liittyvästä symboliikasta. Ensin haluaisin kuitenkin tiedustella, löytyykö pallontallaajien ihoilta muistoja menneisiin reissuihin tai kokemuksiin liittyen? Oletko ottanut kuvasi koto-Suomessa vai vieraillut ulkomaisessa liikkeessä? Tai onko ihosi vielä tätä nykyä puhdas, mutta suunnitelmissasi häämöttää jokin matkailuaiheinen kuva merkityksineen ja tarinoineen?

Itse olen ottanut kaikki kuvani Suomessa, mutta jokaisen eri paikkakunnalla, eri tekijän toimesta. Tätäkin voisi kuvailla vähän niin kuin “tatuointimatkailuksi”, sillä jokainen kuva pakottaa minut matkustamaan toiselle paikkakunnalle ja valmistuttuaan muistuttaa minua kyseisestä kaupungista. Vahvimmin reissaamiseen linkittyy niskassa oleva kompassini ja sen yhteydessä oleva voimauttava teksti. Tarkemmin voit lukea kuvistani täältä. Haaveissani on kuitenkin kartuttaa kokoelmaani vielä muutamalla kuvalla. Katsotaan miten ajatukset ehtivät vuosien mittaan muuttua ja mitä iholtani loppujen lopuksi löydän.

Minkälaisia matkailuun liittyviä kuva-aiheita teillä tulee mieleen?

Ps. Ja jos tuntuu, että hyviä ideoita on liikaa, ne voi aina yhdistää kollaasiksi. Vai meniköhän tällä kaverilla jo hieman yli..? ;) Visuaalisesta näkökulmasta katsottuna aikas upeaa jälkeä kuitenkin.

travel-collage-tattoo
Kuva täältä.

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

 • Vastaa Anne lokakuu 4, 2013 06:26

  Mulla on nilkoissa tatuoinnit, jotka otin ekalla reissullani Thaimaassa. Niissä on thain kielellä tekstiä. Ne on aika huomaamattomat, kun ovat suurimman osan vuodesta piilossa, kun on sukat ja pitkät housut jalassa. Monesti multa kysellään, että mitä niissä lukee, mutta mä en aina suostu kertomaan :)

  Sitten tää oikean käden full sleeve liittyy myös ehkä vähän matkailuun. Olenhan siihen inspiraation hakenut Japanista, jossa olin aikoinaan vaihtarina. Mutta se on ihan täällä Suomessa otettu joten en niin vahvasti yhdistä sitä matkailuun, ehkä sen aihepiiri vaan lähinnä muistuttaa Japanista.

  Yks tuttava otti maailmankartan reiteen kuvastaakseen reissariluonnettaan. Mä en tiedä haluanko välttämättä mitään “matkailuaiheisia” tatuointeja, ehkä mieluummin otan sitten jonkun tatuoinnin ylipäätänsä jollain reissulla, siitä jää sitten sellainen muisto jonka yhdistää aina siihen matkaan ja paikkaan ja tekee sitä kautta tatskasta “persoonallisen”. :)

 • Vastaa Enni lokakuu 9, 2013 20:50

  Itse ajattelin joskus nuorempana ja naiiviimpana ottavani jokaisesta ihania muistoja ja kokemuksia tarjonneesta reissusta muistotatuoinnin, mutta sitten tajusin, että niitä ihania reissuja ja maita on ja tulee olemaan niin paljon, että minut voisi lopulta myydä sirkukseen tatuoituna naisena. Tiedän, en oikein osaa kontrolloida itseäni tällaisissa asioissa. :) Siitä syystä otan mieluummin yleisesti reissukuumetta nostattavia / hillitseviä kuvia, jotka voin yhdistää ylipäänsä rakkauteeni matkailua kohtaan. Vaikka onhan mullakin toki muitakin kuin reissaamiseen liittyviä kuvia ihollani ja mielessäni.

  On hyvä pointti, että inspiraatio voi tulla jostain tietystä maasta tai kulttuurista, vaikka itse kuva ei siihen liittyisikään. Itse olen jostain syystä ihastunut kauheasti meksikolaishenkisiin ja aiheisiin kuviin, vaikken ole koskaan meksikossa vieraillutkaan.

 • Jätä vastaus