Pallontallaajat.net
Valikko

Travellerin iholla: Laiva

Täysissä purjeissaan seilaava laiva oli aikoinaan yksi merimiesten käyttämistä symboleista, joka ilmaisi sitä ihollaan kantavan merikarhun kiertäneen Kap Hornin. Laiva myös muistutti seiloreita kaukaisessa satamassa odottavasta kodista, ja usein laivatatuointeihin yhdistetäänkin teksti “Homeward” tai “Homeward bound”, jotka tarkoittavat suomennettuina “Kotiin päin” ja “Kotimatkalla olevaa”. Myös kalastajat suosivat tällaisia tatuointeja. Laivastoon kuuluvat henkilöt yhdistävät usein tatuointiinsa jotain isänmaallista, kuten lippuja, kun taas seikkailunhaluisimmat rappioromantikot mustettavat itseensä merirosvolaivan.

Nykypäivänä laiva on kuitenkin saanut uuden symbolisen merkityksen ja sen mielletään edustavan vapautta, seikkailua ja matkaa. Kyseisen tatuoinnin valitsevat usein sellaiset henkilöt, jotka eivät koe kykenevänsä juurautumaan yhteen paikkaan, ovat muuttaneet tai matkustaneet runsaasti. Laiva voi symboloida myös vastoinkäymisiä, sillä ne joutuvat usein taistelemaan tiensä läpi myrskyjen ja tyrskyjen, selviten niistä lopulta voittajina selvemmille vesille kertomaan kovista kokemuksistaan muille. Laivan on mahdollista edustaa myös elämää kokonaisuudessaa, tyynine ja myrskyisine aikoineen.

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net
Pictures from Instagram: @thomasbatestattoo, @majorleaguetattoos, @suflanda, @alex_m_krofchak, @tattooer_nadi

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus