Pallontallaajat.net
Valikko

Travellerin iholla: Maailmankartta

Maailmankartalla ei lähteiden mukaan ole mitään yhtä, määrättyä merkitystä, joten travellerille sen symboliikan määrittämisessä vain taivas on rajana. Itseäni kyseinen tatuointiaihe kiehtoo kovasti ja melko varmasti jotain sen suuntaista on tulevaisuudessa omalle iholleni kehitteillä. Sanoisin, että omalla kohdallani kuva merkitsisi yksinkertaisesti rakkautta ja kiinnostusta reissaamista sekä muita maita ja kulttuureja kohtaan. Se antaisi raamit muistoille, joissa tunnen kaukorannan valkean hiekan jalkapohjieni alla, kilistän oluttuoppeja saksalaispubissa tai vaihdan bussipysäkillä ujon hymyn söpön espanjalaispojan kanssa. Vaikka kartan muoto itsessään ei muutu mihinkään ja on jokaisella kantajallaan samanlainen, ei sen yksilöllistämisellä omaan persoonaan ja makuun sopivaksi ole rajoja. Ideoita voi imeä esimerkiksi seuraavista kuvista:

https://www.instagram.com/p/BF_Cpj7vtPM/?tagged=maptattoo

https://www.instagram.com/p/BGaSYzhLufm/?tagged=maptattoo

Mapa tattoo. Citas en: [email protected] / 8110686339 whatsaap #catrink #ink #maptattoo

A photo posted by Catrink (@catrinkstudios) on

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

8 Kommentit

 • Vastaa VeeraBianca heinäkuu 3, 2014 01:03

  Ihania tatuointeja! Oonkin koko illan viettänyt moisia googletellen, joten tämä postaus tuli sopivaan aikaan :D

  • Vastaa Enni heinäkuu 3, 2014 19:15

   Hienoa, että tuli tarpeeseen! :) Mullakin on jo melkoinen kokoelma erilaisia kuvia aiheesta, kunhan vain saisi päätettyä tyylin ja sijainnin kehossa. Sitten ei tarvitsisikaan enää muuta kuin kävellä itse liikkeeseen :)

 • Vastaa mattila heinäkuu 3, 2014 13:38

  yhdellä kaverilla on koko selän mittanen maailmankartta. sitte reissattiin hänen kans keski-aasiat ja kiinat ympäriinsä. siisti idea kyl tatskaks.

  • Vastaa Enni heinäkuu 3, 2014 19:25

   Juu, näitä on kieltämättä pikkuhiljaa ruvennut näkymään katukuvassa. Enkä kyllä ihmettele suosiota, onhan tuo pirun siisti. :) Kaverisi kuvahan on jo sen verran iso, että siihenhän voisi melkein ruveta merkkailemaan kaikki kolutut paikat. Ei nuppineuloilla, kuten seinäkarttoihin yleensä, mutta jollain pienellä tatuointimerkillä. Sit jos joku sattuu kysymään “missä kaikkialla olet käynyt?”, niin ei tarttisi kuin nostaa paitaa ja voila! ;)

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta heinäkuu 5, 2014 20:00

  Ah, mullakin on haaveissa tuollainen ääriviivakartta! Haluaisin sen yläselkääni, mutta mulla on ihan liikaa pisamia ja luomia häiritsemässä :/ Ranteeseen mietin ja en ollutkaan ajatellut sitä noin päin niin kuin tuossa toisessa kuvassa -Loistava idea! Olen nähnyt sen siis toisinkin päin, horisontaalisesti, mutta usein levitettynä molempiin ranteisiin. Hmm, tästähän saa vaikka mitä ideoita vielä ;)

  • Vastaa Enni elokuu 25, 2014 13:48

   Mahtavaa jos olet saanut tästä jotain ideoita ja inspiraatiota omiin suunnitelmiisi! :) Mäkin olen törmännyt noihin ranteisiin sijoitettuihin karttoihin, mutta kuvittelisin, että niin pienelle alueelle sijoitettuna näinkin yksityiskohtainen kuva tulee pidemmän ajan päästä näyttämään melko sotkuiselta. Eli siinä mielessä tuo pitkittäin sijoitettu voisi olla toimivampi vaihtoehto :)

 • Vastaa Elina / Narulelu maailmalla heinäkuu 6, 2014 22:49

  Tuo maailmankartta selässä on kyllä tosi hieno! Olen kuullut myös näistä matkamuistotatuoinneista eli joka kohteessa käydään ottamassa joku uusi kuva.

  • Vastaa Enni elokuu 25, 2014 13:52

   Juu, mullakin oli joskus mielessä tämä matkamuistotatuointien ottaminen. Ajatus kaatui kuitenkin lopulta siihen, että olen suhteellisen innokas matkustelemaan, joten lopulta tyhjiä paikkoja kuville olisi enää vaikea löytää :) Tai riippuu tietenkin, kuinka pieniä kuvia ottaa ja kerää niistä vaikka full sleevet käsivarsiin.

  Jätä vastaus