Pallontallaajat.net
Valikko

Random Wind purjehdusretki

IMG_5057zonta3

Lötköpötköparvi

Koska Karibian matkamme pääteema oli vesiaktiviteetteihin tutustuminen, kuului siihen tietysti myös purjehtiminen. Suuntasimme koko päivän kestävälle purjehdusretkelle Simpson Baysta eräänä aamuna klo 9:45. Retkenjärjestäjämme oli nimeltään Random Wind, jonka henkilökuntaan kuuluivat kapteeni Trevor ja tarjoilija/kassaneiti April. Olimme retkikuntamme ainoat eurooppalaiset ja suurin osa muista kanssamatkustajista oli keski-ikäisiä amerikkalaispariskuntia. Parhaiten pääsimme tutustumaan kapteenimme kanadalaiseen naisystävään ja hänen pieneen Max koiraansa, joka nautti kaikkien suuresta suosiosta.

UEr2H2X2avhlf3EdxW9UVmwlbERRot7ycGIPnQPR2kw

G3Kf2M3f-Zva6R3SBrPKiru6l4tNxsGLrN4ra3trqng

Maxin kanssa chillailua ja tuulenvireestä nautiskelua

va5ApNeGvOo_nogV9nN7Cf07_K1OAQwxD1lFrqoMe24

Purjehduksemme ensimmäinen etappi oli Mullet Bay -niminen ranta, jossa vietimme 5 h kelluen lötköpötköillä, keinuen Tarzan swingillä ja SUP-laudoilla meloen. Alunperin tarkoitus olisi ollut pysähtyä kolmella eri rannalla, mutta saaren ranskalainen puoli oli jostain syystä päättänyt kieltää uimisen heidän vesillään, vedoten veden puhtaanapitoon. Olin hieman pettynyt, kun emme päässeetkään sen pidemmälle, mutta toisaalta olipahan aikaa snorklailla ja meloa rauhassa ilman kiirehtimistä seuraavaan etappiin.

GIxBY5dTNOTo_ct-3E_Z4muqZYoyV0iLwkVVjcoFZNw

017ITVAnTCF4o6QRNNGzY1YXLUcv4B2moGshNMYHsjQ

Purjehduksen myötä jenkkimatkustajien meno yltyi ja kielenkannat aukenivat sitä mukaa, kun ilmainen baari tyhjeni. Koko purjehduslysti kustansi 100 € per henkilö ja sisälsi lounaan, snacksit, juomat (joita tarjottiin valtoimenaan) ja varusteiden vuokrauksen. Eli ihan hyvä diili loppujen lopuksi ja mukava päivä kaikenkaikkiaan. Kuvat puhukoot puolestaan :)

w1tEhPjFIeThWoow83rqhFjGs-jdmYQ6Voke7i629xI

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus