Pallontallaajat.net
Valikko

Pala kauneinta Toscanaa

Vehreää, kumpuilevaa maastoa. Loputtomiin jatkuvia viinilehtoja. Tienpientareilla kauniisti kontrastia luovia, leiskuvan punaisia unikonkukkia. Suippomaisia, korkeita, horisontista nousevia sypressipuita. Auringonlaskuja ja aprikoosipuita… Niistä on Tosanalainen maaseutumaisema veistetty. Lähdimme eräänä päivänä jalkaisin etsimään niitä kauniita maisemia, joita olimme ihastelleet matkaoppaissa ennen reissuamme ja juuri niitä löysimme aivan hotellimme (Hotel Villa San Giorgio) tuntumasta. Mitä sitä sen enempää jaarittelemaan, annetaan tällä kertaa kuvien puhua puolestaan. Tässä siis kuvaoksennus kaikesta mistä jalottelupäivänämme pääsimme nauttimaan.

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus