Pallontallaajat.net
Valikko

Ravintolavinkki Poggibonsiin

Vaikka majailimme Villa San Giorgiossa jopa viisi päivää, emme siltikään onnistuneet käymään illallisella itse Poggibonsin keskustassa kuin kerran. Toisaalta yksittäinen kokemus oli niin hyvä, ettei useampia kokeiluja ilmeisesti tarvittu. Varasimme eräänä iltana pöydän facebookin kautta I Boceri -nimisestä ravintolasta. Rafla oli jälleen kerran ollut kovin kehuttu Tripadvisorissa, joten päätimme noudattaa muiden matkailijoiden suosituksia ja mennä testaamaan kehuttua alkupalalautasta. Ja voi pojat, kyllä kannatti..!

Olimme varanneet pöydän klo 20 ja astuessamme sisään, ei paikalla ollut kuin muutama hassu asiakas. Tosin olimme sitä ennen kävelleet noin vartin verran edestakaisin kadunvartta, sillä jostain syystä mieleni ei antanut periksi astua sisään aikaisemmin. Italialaisethan tunnetusti saapuvat illalliselle vasta aikaisintaan kahdeksan jälkeen, joten olisihan ollut täysin kulttuurin vastaista jos me olisimme olleet paikalla kärkkymässä jo alunperin suunnitellun kuuden-seitsemän maita. Mutta minkäs teet kun suomalainen vatsa huutaa iltapalaa jo alkuillasta! Kompromissina päädyimme sitten lopulta iltakahdeksaan. Sen jälkeen italialaisia syömäreitä alkoikin valua paikalle pikkuhiljaa ja jo puoli kahdeksan aikaan ravintolan pöydät alkoivat olla suurimmaksi osaksi täytetyt.

Ravintolan hinnasto oli enemmän kuin kohtuullinen, sillä parilla eurolla sai juotavakseen 1/4 litraa talon punaviiniä. Pizzat kustansivat 5-8 €, eli melkolailla saman verran kuin Suomen Kotipizzassakin, mutta laadullisesti ne olisivat voineet olla 15 € luokkaa. Kehutun alkupalalautasen sai 9 eurolla ja siitä riitti hyvin jaettavaa kahdelle hengelle. Nautimme matkallamme muutamankin erilaisen alkupalalautasen eri ravintoloissa ja erityisesti suussa sulavat levitteet ja pasteijat jäivät monen lautasen repertuaarista mieleen. Henkilökunta oli ystävällistä ja englantia taitavaa, sisustus yksinkertaista, mutta lämminhenkisen rustiikkista.

Erittäin onnistunut kokemus siis, jota suosittelen kaikkien muidenkin Poggibonsin ravintolatarjontaa miettivien harkitsemaan.

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Tapsa syyskuu 24, 2017 11:06

    Olen varannut toukokuulle neljän yön majoituksen viereiseen Colle Val d`Elsan kylään. Ehkäpä joku ilta poikkeamme iltapalalle Poggibonsiin. Kiitos suosituksesta!

  • Vastaa Enni / Wanted A Life Less Ordinary lokakuu 31, 2017 17:34

    Eipä mitiä, kiva jos vinkeistä on apua! Itseasiassa kävimme illallistamassa myös Val d’Elsassa erittäin hyvässä pizzeriassa, josta ajattelin myös tehdä pienen suosituksen. ;)

  • Jätä vastaus