Pallontallaajat.net
Valikko

Italian lemppariotokset

Pisteenä i:n päällä haluaisin vielä jakaa vähemmän verbaalista ja enemmän visuaalista tunnelmointia Toscanasta, ennen kuin hyppään seuraavaan maahan ja seuraavaan aiheeseen. Tässäpä siis kaikista reissussani ottamista noin 2000 kuvasta niitä suurimpia suosikkejani. Toivottavasti tunnelmat välittyvät sinne ruudun toiselle puolellekin samanlaisina kuin ne itse koimme. Eli täynnä kuvankauniita maisemia, rakkautta, hymyä, aurinkoa ja seikkailua. Kaikkea sitä, mistä antoisat reissut on tehty.

Poggibonsi

Castiglione della Pescaia

Montepulciano

Siena

Poggibonsi

Rooma

Pisa

Poggibonsi

Firenze

Orvieto

Foiano della Chiana

Rooma

San Gimignano

Livorno

Poggibonsi

Rooma

Montepulciano

Poggibonsi

San Gimignano

Firenze

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Christa maaliskuu 15, 2018 18:24

    No on ihania fiiliksiä näissä kuvissa. Italia on kyllä muutenkin ihan mun lempparimaita. Onneksi onkin huhtikuussa edessä reissu Roomaan.

    • Vastaa Enni / Wanted A Life Less Ordinary maaliskuu 19, 2018 21:51

      Ihana, että fiilikset ovat välittyneet! Italia on rakkautta. Ei siitä maasta vain voi olla pitämättä.<3 Nautinnollista lomareissua sinulle, toivottavasti Rooma näyttää tuolloin parhaat puolensa! :)

    Jätä vastaus