Pallontallaajat.net
Valikko

Trogirin lumoa valokuvina

Kirjoitin aiemmassa postauksessani pyöräilyretkestä Trogirissa. Ennen ja jälkeen pyöräilyrupeaman, meillä oli mahdollisuus tutustua Trogirin vanhaan kaupunkiin, joka hurmasi meidät täysin. Kaupunki oli aivan yhtä ihastuttava kuin Splitkin ellei jopa aavistuksen verran ihastuttavampikin. Jokaisen kivisen kadunkulman takaa avautui uusia seikkailuja ja salaisuuksia. Vanhojen ovien, ikkunaluukkujen ja portaikkojen suurena ystävänä olin jatkuvasti ratkeamassa ihastuksesta. Niimpä päätin koota pienen valokuvapostauksen aiheesta ja antaa kuvien puhua puolestaan.  Suosittelen äärimmäisen lämpimästi vierailemaan Trogirissa joko omana kohteenaan tai päiväreissuna Splitistä. Kaupunki henkii aivan omaa rauhallista, merellistä tunnelmaansa eikä siihen voi kuin rakastua!

Rakastuin erityisesti tähän vaaleaan kiveen, josta kaupunki on koottu.

Ihastuttavia portaikkoja tuli vastaan jokaisella päänkäännöllä…!

Unelmieni sininen ovi <3 Olisimpa voinut viedä tämän tuliaisena kotiin!

©wantedalifelessordinary.pallontallaajat.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.